Subhanallah! Kreatifnya....


Salam..


Hey!!! kau orang....mesti kau orang tengox tau ...ya allah kreatif kan...hanya mengunakan telur je..untuk membina bangunan subahanallah...miyo pon terkejut tengok tau....haishh macamana yea dia bina kan...ish kreatif...sungguh ajaib la..nak tau lebih lanjut jom baca ...hehe...


Kreatif! Bina Bangunan Dengan Telur | Seperti sebelum ini kita ada melihat pelbagai jenis barangan fizikal seperti biskut, pencungkil gigi yang telah menghasilkan satu replika bangunan menggunakan bahan tersebut. Kali ini satu lagi kerja kreatif berjaya dihasilkan oleh beberapa orang pemuda. Apa yang luar biasanya, seperti yang kita tahu, bentuk fizikal telur adalah berbentuk bujur dan agak sukar didirikan. Namun kumpulan ini berjaya menghasilkan satu binaan kreatif  menggunakan telur yang menarik. Jom tengok gambar binaan telur yang luar biasatersebut.
Kreatif kan? Bukan mudah sebenarnya. Kesukaran yang paling utama adalah jika telur tersebut jatuh dari asas binaan, sudah tentu ia akan rentak dan jatuh pecah. Tetapi mereka berjaya membuktikan kesukaran itu bukanlah satu halangan.


- hey kau orang lepas baca tu  pandai pandai ler komenn...penat tau miyoo cari ini ....ok selamat baca ...